Over ons

Gerechtsdeurwaarderskantoor Vermeer Schutte & Musen kan met recht een onverwachte zakenpartner worden genoemd.

Naast de gebruikelijke deurwaarderswerkzaamheden, zoals het uitbrengen van dagvaardingen en het leggen van beslagen, zijn wij specialist op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

Bij onze werkzaamheden verliezen wij de menselijke maat niet uit het oog en maken onderscheid tussen debiteuren die niet willen en debiteuren die niet kunnen betalen.

Door permanente educatie is onze kennis altijd up-to-date. Onze deurwaarders en juristen én het ondersteunend personeel staan al meer dan vijftig jaar garant voor constante kwaliteit.

Wij leveren een totaalpakket aan juridische dienstverlening:

Onder de naam Debicon kunnen wij het gehele debiteurenbeheer voor u verzorgen. Hierbij werken wij “achter de schermen”, zodat uw cliëntrelatie niet onnodig verstoord wordt.

Onze incassoafdeling verzorgt het “buiten rechte” incasseren van uw vorderingen.

Mocht “buiten rechte” niet het gewenste resultaat worden bereikt, dan zal uw vordering worden overgedragen aan de ambtelijke afdeling van ons kantoor. Hierbij zal één van onze gerechtsdeurwaarders tot dagvaarding van uw debiteur overgaan, waarna de zaak voor het gerecht zal dienen.

Vervolgens zullen onze juristen u terzijde staan bij het voeren van een procedure.

Nadat de rechter uitspraak heeft gedaan kan vervolgens direct door onze gerechtsdeurwaarders tot tenuitvoerlegging van het vonnis worden overgegaan.

ons-img

Contactgegevens

Gerechtsdeurwaarderskantoor
Vermeer Schutte & Musen
Middenweg 166a Postbus 15
1782 BL Den Helder 1780 AA Den Helder
T 0223 62 71 41
F 0223 62 12 46
E info@vermeerschuttemusen.nl
Voeg toe aan adresboek

Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route

7ads6x98y