Debicon Debiteurenbeheer

Voor veel bedrijven/instellingen is debiteurenbeheer een tijdrovende en vaak ook lastige bezigheid.

Vermeer Schutte & Musen biedt u onder de naam Debicon de sleutel tot een effectief debiteurenbeleid. Wij hebben een systeem ontwikkeld, waarbij u ervoor kunt kiezen om uw debiteurenbeheer in eigen handen te houden (Debicon incasso) of uw debiteurenbeheer door ons te laten uitvoeren, zonder dat uw cliënten/debiteuren direct met ons worden geconfronteerd (Debicon Debiteurenbeheer).

1. Debicon incasso

Met Debicon-incasso bieden wij u een product aan waarmee u gebruik maakt van de autoriteit van de gerechtsdeurwaarder, maar het traject van herinnering en aanmaning in eigen handen houdt. Debicon-incasso is een systeem waarmee u gebruik kunt maken van Debicon prevent, Debicon labels en/of Debicon letters.

Debicon prevent:

Op uw eigen briefpapier kunt u reeds aangeven dat u een actief debiteurenbeleid voert. Dit kunt u bewerkstelligen door op uw factuur aan te geven dat u werkt met Debicon-incasso. U mag derhalve op uw briefpapier vermelden:

“Wij zijn aangesloten bij Debicon-incasso, gelieerd aan
Gerechtsdeurwaarderskantoor Vermeer Schutte & Musen”

Dit is klantvriendelijk en heeft toch een preventieve werking.

Debicon labels:

Debicon-labels zijn stickers, welke u op uw eigen betalingsherinnering kunt plakken. Hierbij maakt u kenbaar een serieus incaccosbeleid te voeren (zie inzet van het Debicon-incasso label).

Debicon letters:

Een Debicon letter is briefpapier met daarop voorgedrukt het Debicon-incasso logo. Op dit briefpapier zenden wij de 14-dagen brief (particulier) of de ingebrekestelling (zakelijk). De ervaring leert dat Debicon-incasso het betalingsgedrag van uw debiteuren aanzienlijk verbetert.

2. Debicon Debiteurenbeheer

Een effectief debiteurenbeheer begint met het tijdig en correct versturen van facturen, herinneringen en aanmaningen en een correcte verwerking van betalingen. Vermeer Schutte & Musen kan dit traject geheel of ten dele voor u verzorgen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een maatwerktraject op, waarbij uw “huisstijl” zonder probleem kan worden voortgezet.  Uw cliënten blijven rechtstreeks zaken doen met u. Wij zullen slechts “achter de schermen” opereren, zodat de relatie met uw cliënt niet onnodig wordt verstoord.

Mocht ondanks onze gezamenlijke inspanningen, een vordering niet worden betaald, wordt de niet betaalde factuur automatisch overgedragen aan de incassoafdeling van Vermeer Schutte & Musen. Hierdoor wordt uw vordering zonder onnodig oponthoud verder behandeld.

diensten_debicon

Contactgegevens

Gerechtsdeurwaarderskantoor
Vermeer Schutte & Musen
Middenweg 166a Postbus 15
1782 BL Den Helder 1780 AA Den Helder
T 0223 62 71 41
F 0223 62 12 46
E info@vermeerschuttemusen.nl
Voeg toe aan adresboek

Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route

7ads6x98y